#1103 closed defect (fixed)

Problem with plugin models on mac when using ER

Reported by: butler Owned by:
Priority: critical Milestone: SasView 4.2.0
Component: SasView Keywords:
Cc: Work Package: SasView Bug Fixing

Description

someone from the ESRF is trying to write a new model (in attachment, even
if it is not finished) and we are seeing some strange behaviour,
which becomes blocking in his Mac.

When the function ER in the python file is commented and one loads the
model, the first time the model appears in the list named as nanotube_TZ
(the file name) while the second one is named bilayer_tube (the name used
in the python variable).

If the ER function is uncommented, then the model is loaded as nanotube_TZ
and the P(Q)*S(Q) button appears, but the button to choose the structure
factor is inactive. Reloading once, then the model is named bilayer_tube
and one can use S(Q) normally.

The main issue is than in his Mac, without ER things work as for me, but
when he tries to use ER, the model does not appear at all in the list of
plugin models. And there are no error messages indicating what could be wrong.

Change History (2)

comment:1 Changed 13 months ago by butler

Miguel to follow up on this issue. As the only report so far, we may need to downgrade and punt to next release?

comment:2 Changed 12 months ago by gonzalezm

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Tried again on a Mac using SasView? 4.2 (beta) and plugin appeared fine, including the S(Q) option.

Note: See TracTickets for help on using tickets.