Opened 6 years ago

Closed 5 years ago

#85 closed defect (fixed)

Changing label on frozen models doesn't work

Reported by: ajjackson Owned by:
Priority: major Milestone: SasView 3.0.0
Component: SasView Keywords:
Cc: Work Package:

Description

Editing the legend label is the only way to rename model data sets so that you can distinguish them.

Unfortunately it doesn't work - if I freeze a model and try to change its label, then the label on the "live" model changes instead.

Change History (6)

comment:1 Changed 6 years ago by butlerpd

  • Milestone set to SansView 2.2

comment:2 Changed 6 years ago by jhjcho

Jae: Don't see any problem with labeling on frozen model on Sept. 13, 2012

comment:3 Changed 6 years ago by butlerpd

  • Component changed from SansView to SasView
  • Milestone changed from SasView 2.2 to SasView 3.0.0
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Need to check this still so moving to next milestone rather than claiming fixed at this point

comment:4 Changed 6 years ago by butlerpd

  • Resolution fixed deleted
  • Status changed from closed to reopened

comment:5 Changed 5 years ago by butler

Again .. this seems to work! So needs checking and if there is in fact still a problem then we need some clarification (i.e. more specifics)

comment:6 Changed 5 years ago by ajj

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from reopened to closed

Tested and it appears fixed.

Also fixed is the fact that different plots can have different styles for each data set. I assume this was part of the re-working of the plotting styles that was done last year.

Note: See TracTickets for help on using tickets.