Opened 12 months ago

Last modified 9 months ago

#1200 new defect

Copy Params claims it is failing

Reported by: smk78 Owned by:
Priority: critical Milestone: SasView 4.3.0
Component: SasView Keywords:
Cc: Work Package: SasView Bug Fixing

Description

In 4.2.0 on Win.

Having done a fit, if you then select Edit > Copy Params an error popup appears which says:

Failed to put data on the clipboard (error -2147221040: openClipboard Failed)

However, it does seem to have done the copy because you can still paste the parameters into another FitPage or text editor, etc.

I specifically remember testing this functionality in pre-release versions of 4.2.0 and this error didn't appear. This suggests it was introduced late in the release cycle.

Attachments (1)

failing-copy-params.png (120.6 KB) - added by smk78 12 months ago.
Screenshot of failing copy params

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 12 months ago by smk78

Screenshot of failing copy params

comment:1 Changed 12 months ago by butler

  • Milestone changed from SasView 4.3.0 to SasView 4.2.1

Suggest if this is a simple fix that we think about adding to 4.2.1?

comment:2 Changed 9 months ago by butler

This is a minor nuisance (it still works despite the message) and hard to fix. As agreed we won't let this delay a 4.2.1 release of NXcanSAS reader fix. Moving now to milestone 4.3

comment:3 Changed 9 months ago by butler

  • Milestone changed from SasView 4.2.1 to SasView 4.3.0
Note: See TracTickets for help on using tickets.